Internacionalni aerodrom Sarajevo |  +387 62 222 012  |  ENG
O Nama - AR rent a car Sarajevo

Ako tražite povoljno i brzo iznajmljivanje automobila "AR rent a car Sarajevo" je tu za Vas. Poslujemo u okviru firme EFEX doo iz Živinica, raspolažemo flotom od 30 automobila i nalazimo se na Međunarodnom aerodromu Sarajevo. Želimo da iznajmljivanje bude toliko jednostavno i bez stresa da se možete osijećati kao u udobnosti vašeg ličnog vozila. U našoj ponudi imate veliki broj kako malih tako i velikih vozila, a Vi izaberite koje Vam najviše odgovara. Svi naši automobili su prosli sve servisne procedure kako bi Vaša vožnja bila što sigurnija i komfornija, a prosiječna starost automobila je oko dvije godine. Naš modus rada je krajnje jednostavan - nakon rezervacije naše usluge "AR rent a car"-a vaša jedina obaveza je da uživate u svakoj minuti vožnje, ostavljajući po strani sve brige. Bez obzira da li putujete na odmor ili poslovno, sigurni smo da u nama možete pronaći sigurnog partnera. "AR rent a car" uvijek nudi svojim klijentima najbolju ponudu kao što je neograničena kilometraža, kasko osiguranje i najniži depozit u zemlji. Radujemo se novim izazovima, nastavku saradnje sa dosadašnjim klijentima i ostvarivanju novih.

Rezervišite Odmah.

Vaše savršeno rent a car vozilo Vas čeka - iskoristite specijalne popuste do čak 52% na najam vozila.

Pogledajte Vozni Park

Vozite se slobodno.

Neograničena kilometraža je uračunata prilikom najma svakog vozila. Uživajte u prelijepom osećaju slobode.

Vozite se bezbedno.

Sva naša vozila su nova (prosiječna starost vozila je samo 2 godine), redovno servisirana i u odličnom stanju. Bezbijednost je #1.

Vozite se bezbrižno.

Uz svako rentirano vozilo dobijate kasko osiguranje gratis. Sve što Vam treba za savršen put je tu - Vaše je samo da uživate.